Askas valpar kull B

... och så kom dagen D... alla våra tre kärlekar lämnade oss för att flytta in i sina nya fina familjer. Vi kommer att följa er och önskar er Lycka till!!

Backus

 

Bild på Balder, Lisa och Jocke

Backus såldes till en ägare som senare valde att lämna bort honom för omplacering utan att kontakta mig. Han har nu fått en ny ägare, ett underbart hem med en husse som jag har mycket kontakt med. Det glädjer mig mycket Balder, Lisa och Jocke
Bild på Bodil, Elisabeth och Håkan  
Bodil, Elisabeth och Håkan  

 

Den 20 oktober och valparna ska snart flytta.... de är såååå underbara! Titta bara här på de fina bilderna som Adam Forsberg tog på dem här om dagen:

Bild på Backus Bild på två valpar som busar
Bild på en valp Bild på en valp som kommer springande mot kameran
Bild på Aska och hennse valpar
Bild på Aska och  hennes valpar när de kommer springaden mot kameran Bild på valparna när de äter mat
Närbild på en valp  

 

Den 15 oktober och valparna är nu 8 veckor (imorgon 16/10) och vi har nu haft besök av tre mycket trevliga familjer och till dem har jag lovat bort mina underbara, älskade Askungar. Nu har även registreringspapperen kommit och nästa vecka är det dags för besök hos vetrinären. 

Nya bilder på Askungarna tagna den 28 september när de är drygt 5 veckor. De är pigga, glada och helt oemotståndliga. De är så sociala och älskar att vara med i allt vi gör. De äter sedan snart 1 vecka tillbaka tre mål mat om dagen och de har mycket god aptit. De har också börjat vara ute ett par gånger om dagen och det är väldigt spännande!

Bild på en valp som ligger på mamma Aska och ser sig omkring Bild på en valp som kommer springande
Bild på en valp som kommer springande så öronen "fladdrar" Bild på en valp som kommer springande
Bild på Backus och Balder som äter Bild på Backus Askunge
   
   
   

 

 

Nya bilder på Askungarna tagna den 16 september när de är nästan 4 veckor

Bild på Aska och hennes ungar Bild på två godingar
Aska och ungarna Två godingar i valplådan
Bild på valp som tittar ut från valplådan Bild på Balder
Att titta ut från valplådan på stora världen är spännande! Balder Askunge
 
Den 31 augusti har vi tagit några bilder de små. Backus har börjat öppna ett öga och Bodil har också en liten, liten öppning på gång. 
Bild på Backus Askunge Bild på Balder Askunge
Backus Askunge Balder Askunge
Bild på Bodil Askunge Bild på Aska och hennes ungar i valplådan
Bodil Askunge Aska och hennes ungar
 
Den 28 augusti är valparna en vecka gamla och de växer så det knakar. När de föddes vägde de 260, 280, 280 gram. Idag väger de alla 590 gram styck!  De bor fortfarande kvar i mitt och Leifs sovrum och både han och jag sover numera med öronproppar då den smaskas och slaskas hela nätterna igenom :-) Alla valparna och duktiga Aska mår jättebra och nu väntar vi med spänning på att de ska öppna sina ögon.
 
Inatt den , 21 augusti 2010 födde Aska tre små underbara älsklingar: Backus, Balder och Bodil och alla heter de förstås Askunge i efternamn! Alla mår bra, äter, sover och fina, fantastiska Aska är den mest underbara mamma. Ska försöka fotografera de små underverken så ni får se hur fantastiskt vackra de är. Vi är såååå lyckliga hela familjen Munters! :-)

Aska är nu parad med SELCH, LpII, SUCH, NUCH, "Årets lydnadshund 2009"(dvärgschnauzerringen) Dellenits St Moritz och om allt går bra så ska en kull med valpar se dagens ljus runt 24 augusti. Är du intresserad av valp efter Aska och Morris så kan du lämna intresseanmälan till mig. Vi hoppas på att hitta familjer till dessa små vänner som är intresserade av att jobba med hundarna då framförallt Morris visat sig väldigt duktig och arbetsvillig men även Aska är duktig både inom spår och sök även om vi inte gett oss ut på tävlingsbanorna.